Menu

Organisatievernieuwing: programmeren, regisseren en realiseren

Organisatievernieuwing: programmeren, regisseren en realiser
€ 35,99
stuk(s)
[Alle prijzen zijn inclusief btw]
Pierre van Amelsvoort
Makkie Metsemakers
ST-Groep B.V.


ISBN 90-806070-2-9

Het vernieuwen van organisaties is een thema dat volop in de belangstelling staat. Bureaucratische organisatievormen sterven uit en worden vervangen door organisaties die gebaseerd zijn op het concept van zelfsturing, procesgericht werken, resultaatgerichtheid etc.
Het blijkt dat de tijdsdruk op dergelijke veranderingsprocessen toeneemt. Het vermogen om snel te veranderen is daarom een belangrijke concurrentiefactor geworden.
In dit boek wordt op een praktische wijze ingegaan op het ontwikkelen van veranderprogramma's. Verschillende programma's worden uiteengezet en ook wordt ingegaan op de condities die bepalend zijn voor een effectieve programmakeuze. Tevens wordt ingegaan op de regie en het realiseren van veranderingsprocessen.

Het boek is bestemd voor degenen die in de praktijk betrokken zijn bij het ontwikkelen van een veranderprogramma: managers, adviseurs, leden van de OR.

Pierre van Amelsvoort is partner/adviseur van de Sociotechnische Organisatie Adviesgroep (ST-Groep) en is tevens bijzonder hoogleraar aan de Nijmeegse Management School. Makkie Metsemakers is eveneens partner/adviseur van de ST-Groep.
Beide auteurs zijn betrokken bij diverse vernieuwingsprocessen in de praktijk.
Organisatievernieuwing: programmeren, regisseren en realiser
€ 35,99
stuk(s)
[Alle prijzen zijn inclusief btw]
«« terug