Menu

Bedrijfssimulatie Papilan

  • Informatie
  • Bel mij terug
  • Stuur door
Met de bedrijfssimulatie Papilan krijgt u inzicht in de effecten van 'organiseren' op de prestaties en de betrokkenheid en het gedrag van uw medewerkers.
TIjdens de simulatie ervaart de deelnemer zowel de voor- en nadelen van een klassieke organisatie (ronde 1) als de voor- en nadelen van een procesgerichte en op zelfsturing gebaseerde organisatie (ronde 2). Beide typen organisaties beantwoorden divers aan veranderende markteisen.
De simulatie vindt plaats met ongeveer 20 deelnemers per groep en duurt, afhankelijk van het specifieke doel dat u heeft, een halve of een hele dag. In 2 rondes besteden we aandacht aan de elementen: productiviteit, doorlooptijden, leverbetrouwbaarheid en kwaliteit van het product. Ook de onderlinge verhoudingen komen aan bod, en via een meetlijst brengen we de kwaliteit van de arbeid in kaart.
Door de effecten te zien en te ervaren in een actieve en ontspannen sfeer, leert u optimaal. Over procesgericht organiseren, integraal sturen op resultaten, stimuleren van actieve kennisdeling, lerend veranderen.

Ik wil teruggebeld worden over "Bedrijfssimulatie Papilan"

Om onderscheid te maken tussen SPAM en handmatig ingevulde formulieren dient u de onderstaand tekens in het vak ernaast in te vullen
 

Attendeer iemand op Bedrijfssimulatie Papilan

Wilt u iemand attenderen op het instrument Bedrijfssimulatie Papilan? Vul onderstaande gegevens in en de informatie inclusief een link naar dit instrument wordt per direct verstuurd.

Om onderscheid te maken tussen SPAM en handmatig ingevulde formulieren dient u de onderstaand tekens in het vak ernaast in te vullen